Ehub Nordhavn

DTU

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. Her kan du uddanne dig til diplomingeniør eller til civilingeniør eller du kan tage en ph.d.

DTU er en forkortelse for Danmarks Tekniske Universitet og de har adresse på Peter Engelundsvej 1 i Kgs. Lyngby. DTU er ikke bare en enkelt bygning, men helt helt område bestående af campus og institutter. DTU har vokset sig til en helt lille bydel i bydelen.

Bliv diplomingeniør på DTU

Hvis du drømmer om at blive diplomingeniør, så er DTU en af verdens bedste uddannelsessteder. Her har du adgang til helt unikke faciliteter med mange specialiserede institutter. Du vil desuden møde dybt engagerede undervisere hele vejen gennem din studietid. En uddannelse som diplomingeniør tager 3.5 år. Efter endt uddannelse som diplomingeniør hos DTU, er du klar til at gå direkte ud og søge et job i erhvervslivet i Danmark eller ude i verden

Bliv civilingeniør på DTU

Ønsker du at uddanne dig som civilingeniør, så kan du gøre dette på 3 + 2 år på DTU. For at blive civilingeniør skal du først bestå en 3 årig bacheloruddannelse og derefter skal du tage en 2 årig kandidatuddannelse. Undervejs i uddannelsen har du mulighed for yderligere at specialisere dig

Ph.d

Hvis du allerede er civilingeniør, så kan du vælge at fortsætte dine studier og tage en ph.d. En Ph.d fra DTU er en forskeruddannelse i verdensklasse og du vil i dit studiemiljø møde mange spændende mennesker, som kan være gode kontakter senere hen. Når du tager en ph.d. Så skal du skrive en skriftlig afhandling om dit ph.d. Projekt og du skal også give et offentlig forsvar af samme.

Med et eksamensbevis fra DTU er du sikret opmærksomhed, lige meget hvilket job du søger. DTU høster stor anerkendelse verden over og har vil du få en uddannelse med et særlig format.